Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: کاهش خطرات و آسیب‌های زلزله از اهداف کلان دولت است. ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۱ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی بیت‌اللهی ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی زلزله، لغزش زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی با اشاره به فرونشست زمین در پهنه استان مرکزی اظهار داشت: کار بسیار مهمی تحت عنوان تعیین حریم گسل‌های شهرهای مهم استان‌ها در سطح کشور و در شهر‌های کرمان، تبریز، مشهد، تهران، کرج انجام شده که امروز تصمیم داریم که حداقل دو شهر را به عنوان فاز نخست مطالعات مصوب کنیم و در دستور کار قرار دهیم که هدف جلوگیری از ساخت ساختمان‌های بسیار مهم، بیمارستان‌ها، مدارس، برج‌های مرتفع روی پهنه‌های گسلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این امر در واقع یکی از اهداف کلان دولت برای کاهش خطرات و آسیب‌های زلزله است که این امر بعد از زلزله 21 آبان‌ماه سال 1396  در کرمانشاه آهنگ سریع‌تری پیدا کرده که امیدواریم در استان بسیار مهم و قطب صنعتی کشور، استان مرکزی و شهر اراک این کار با سرعت بیشتری انجام شود.

مدیر بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: انتظار ما این است که تا پایان تابستان این مصوبه در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور انجام شود و به صورت قانون بر روی نقشه شهرسازی شهرهای منتخب استان مرکزی قرار گیرد تا ساخت و ساز ساختمان‌ها بر این اساس انجام شود.

بیت‌اللهی تصریح کرد: در این رابطه فعالیت‌های بسیار خوبی توسط مدیریت بحران استان و اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی انجام شده و آموزش نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد، علاوه بر مسائل لرزه‌ای استان مرکزی با خطر فرونشست و ایجاد فروچاله‌های نقطه‌ای و خطی مواجه است که باید در این زمینه هم مسئولان وزارت نیرو و جهاد کشاورزی در امر بهینه کردن مصرف آب اهتمام ویژه داشته باشند.

ایستگاه شتاب‌نگار زلزله در مشهد ایجاد می‌شودقم در منطقه زلزله خیز با احتمال زیاد قرار داردتصمیم جدید هیئت دولت برای امهال وام‌های زلزله‌زدگان استان کرمانشاه

وی بیان کرد: کار روی طرح‌های اسکان موقت است تا قبل از اینکه حادثه لرزه‌ای بزرگی در استان اتفاق بیفتد اسکان موقت، مدل و طرح مناسبی را برای این منظور با استفاده از توان تخصصی مسئولان استانی در دستور کار قرار دهیم که امیدواریم این کار به نتیجه برسد.

مدیر بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های کارگروه زلزله برای پیشگیری از زیان‌های زلزله، طرح تعیین حریم گسل‌ها است که این کارگروه با توجه به فلسفه کاری خود بیشتر کارهای پیشگیرانه و اقدامات قبل از وقوع را در نظر دارد.

عبداللهی خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات این کارگروه، شناسایی ساختمان‌های فاقد کیفیت لازم و پهنه‌بندی کندو باید سیاست‌های کلان را برای توسعه شهرها در نظر بگیرد و با توجه به خطر زلزله اقداماتی را در این زمینه درراستای آموزش مهندسان و کارشناسان لازم در برنامه‌ خود دارد.

وی ادامه داد: در این کارگروه حوزه‌های شهری و چند کیلومتری اطراف شهرها مد نظر قرار می‌گیرد و حریم گسل‌ها را با هدف ساخت و ساز دنبال می‌کند که تدقیق نقشه‌ گسل‌ها و تعیین حرائم آنها در استان مرکزی با هدف کنترل ساخت و ساز و اعمال تمهیدات مهندسی از اهداف جلسه کارگروه زلزله استان مرکزی است، 47 گسل در استان مرکزی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین گسل‌ها می‌توان به تلخاب، خنداب، البرز، کوشک و غیره اشاره کرد.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک

معاون خدمات شهری شهرداری اراک از اجرای عملیات لای‌روبی و پاک‌سازی رودخانه اراک از کرهرود تا ولی آباد خبر داد.

حمید حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: عملیات پاک‌سازی مسیر رودخانه اراک با هدف عبور ایمن سیلاب‌های احتمالی و کاهش خطرات ناشی از سیل و همچنین بهبود سطح سلامت محیط زیست شهری انجام می‌شود.

وی با اشاره به اجرای عملیات پاک‌سازی مسیر رودخانه اراک از کرهرود تا ولی‌آباد افزود: پاک‌سازی مسیر رودخانه با هدف عبور ایمن سیلاب‌های احتمالی و کاهش خطرات ناشی از سیل و همچنین بهبود سطح سلامت محیط زیست شهری انجام می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اراک خاطر نشان کرد: لای‌روبی رودخانه‌ها یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در زمان بارش باران، می‌تواند خطر جاری شدن سیلاب را کاهش و مانع از آب‌گرفتگی معابر و منازل شود که در این راستا شهرداری با جدیت و حساسیت بیشتر نسبت به این مهم اقدام خواهد کرد.

کد خبر 751197

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است