Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: ۴۱۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش ساماندهی بافت‌های فرسوده استان مرکزی در نظر گرفته شد. ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد مرزبان ظهر امروز در چهارمین کارگروه تخصصی زلزله و لغزش لایه‌های زمین، ابنیه، ساختمان‌ها و شهرسازی استان مرکزی با اشاره به ساماندهی سکونتگاه‌های غیر رسمی در شهرستان‌های اراک و ساوه اظهار داشت: فرونشست لایه‌های زمین و حفره‌هایی که اخیرا در مسیر گسل‌های خطرپذیری زلزله استان مرکزی اتفاق افتاده موضوعات مهمی است که باید به آن توجه کرد و آموزش یکی از مباحث اصلی در زمان بحران به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تحقیقاتی که انجام می‌شود امیدواریم که فرونشست‌ها خطر جدی نداشته باشند، 13 محله هدف با 23 درصد جمعیت کل اراک و 17 محله در ساوه با 19 درصد از کل جمعیت در سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند که با طرح بازآفرینی شهری درحال ساماندهی این محلات هدف در شهر اراک و ساوه هستیم و در این زمینه اعتبارات بسیار خوبی از طرف سازمان بازآفرینی شهری برای استان مرکزی درنظر گرفته شده است.

اراک از جمله شهرهای زلزله‌خیز استان مرکزی به شمار می‌رود

ایران روی ‌کمربند زلزله‌خیز «هیمالیا، آلپ، اروپا و ایتالیا» قرار دارد

کرمان| نقشه‌ پهنه‌های گسل‌ کلانشهرهای زلزله‌خیز کشور ترسیم می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 36 میلیارد و 200 میلیون تومان در قالب پروژه‌های اقدام مشترک با دستگاه‌های عضو ستاد بازآفرینی شهری و 41 میلیارد تومان هم تسهیلات در بخش ساماندهی بافت‌های فرسوده درنظر گرفته شده است و به ازای هر واحد 40 میلیون تومان پرداخت می‌شود.

مرزبان بیان کرد: از جمله مهم‌ترین اهداف کارگروه زلزله، آموزش در مقاطع مختلف برای مردم، مدارس و مسئولان است که افزایش ضریب نفوذ بیمه در بخش صنعت مسکن و ساخت و ساز بوده که به نتایج خوبی در این زمینه رسیده‌ایم.

وی تصریح کرد: در بخش بازآفرینی شهری درباره مقاوم‌سازی و ارتقاء سطح کیفی زندگی شهری در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده اقدامات مشترکی را با دستگاه‌های مختلف داریم که حدود 50 اقدام مشترک را در طرح بازآفرینی شهری مصوب کردیم و امیدواریم اعتبار ابلاغی آن مصوب شود.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟

طرفداری| تیم محبوب استان خوزستان وضعیت خوبی ندارد و شانس اصلی سقوط به لیگ آزادگان محسوب می‌شود.

در فاصله 5 هفته به پایان لیگ برتر ایران جنگ برای قهرمانی از یک سو و جدال برای بقا از سویی دیگر ادامه دارد. جنگ قهرمانی بین دو تیم استقلال و پرسپولیس است و از نظر ریاضی سپاهان و حتی تراکتور هم شانس قهرمانی دارند، اما در پایین جدول رقابت سختی برای ماندن در لیگ برتر برقرار است. نکته ناراحت کننده این است که چند تیم‌ باسابقه و دوست داشتنی در کورس سقوط و فرار از سقوط به لیگ آزادگان هستند و چه دوست داشته باشیم و چه نه، دو تیم به دسته پایین‌تر سقوط می‌کنند.

در این بین وضعیت تیم محبوب و دوست داشتنی صنعت نفت آبادان بدتر از بقیه تیم‌هاست. این تیم با 16 امتیاز در رده آخر جدول قرار دارد. استقلال خوزستان با 21 امتیاز در رده پانزدهم است و تیم‌‌های نساجی مازندران و فولاد خوزستان هم با 22 امتیاز در رده چهاردهم و سیزدهم هستند. آبادانی‌ها در این فصل کار را با عبدالله ویسی شروع کردند و سپس با سهراب بختیاری‌زاده ادامه دادند و در حال حاضر فراز کمالوند هدایت این تیم را بر عهده دارند. اما این تغییرات هم نتوانسته صنعت نفت را از بحران خارج کند.  

نکته عجیب این است که صنعت نفت در بازی‌های خارج از خانه 9 امتیاز و در بازی‌های داخل خانه 7 امتیاز گرفته است. این یعنی آبادانی‌ها در بازی‌هایی که در آبادان برگزار می‌شود و از حمایت هواداران‌شان هم برخوردار هستند ضعیف‌تر نتیجه گرفته‌اند. این موضوع البته دلایل فنی دارد اما شاید این تصاویر توضیح درست‌تری درباره این که چرا صنعت نفت همیشه یکی از تیم‌های فانوس به دست لیگ برتر است بدهد. ساختمانی که در این تصاویر می‌بینید مربوط به بافت‌های فرسوده شهری نیست. این بنای قدیمی و ترکش خورده، ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان است.

همان طور که در سردر ورودی این ساختمان می‌بینید، موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان در سال 1351 تاسیس شده است. مشخص نیست بعد از تاسیس، این بنا بازسازی شده است یا نه اما اگر هم شده باشد سال‌های زیادی از آن می‌گذرد. این تصاویر نشان دهنده بی‌توجهی مفرط مدیران به ساختمان اداری یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین باشگاه‌‌های ایران است که ستاره‌های زیادی را به این فوتبال هدیه داده است. وقتی مدیران صنعت نفت و مدیران فوتبال خوزستان به ساختمان این باشگاه رسیدگی نمی‌کنند طبیعی است که نباید انتظار رسیدگی و مدیریت صحیح در تیم فوتبال این باشگاه را هم داشته باشیم.

شاید اولین قدم برای رفع مشکلات صنعت نفت و بازگرداندن این تیم به سطحی که هوادارانش انتظار دارند این است که ساختمان باشگاه را به شکلی مرمت و بازسازی کنند که در شان این تیم و هوادارانش باشد. بعد از رخ دادن این اتفاق می‌شود انتظار تحولات بعدی را داشت. اما تا وقتی ساختمان باشگاه ظاهری شبیه به بافت‌های فرسوده شهری داشته باشد انتظار هر تحول و پیشرفتی بیهوده است. ساختمانی که هنوز آثار ترکش ها و خمپاره های جنگ تحمیلی هشت ساله در آن دیده می شود.

از دست ندهید ????????????????????????

بایرلورکوزن رکورد 59 ساله را می‌شکند پاس دیدنی سردار آزمون برابر یوونتوس که با بی‌دقتی گل نشد (فیلم) کلوپ: امیدوارم با هوای بارانی اشک‌هایم را کسی نبیند پالما با ایرانی‌ها فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • خیابان فلسطین اراک ساماندهی می‌شود
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور