Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@18:06:44 GMT

اراک در زمره شهرهای زلزله خیز کشور است

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۷۳۸۰

اراک در زمره شهرهای زلزله خیز کشور است

به گزارش ایرنا، «حمید غیاثی» روز شنبه در کارگروه تخصصی بیمه بازسازی، بازتوانی و مدیریت بحران استان مرکزی افزود: زلزله خیز بودن منطقه نیاز به خدمات بیمه ای را بیش از گذشته آشکار کرده و با معرفی مزایای این صنعت، می توان تا حدی از خسارت های مالی را جبران کرد.
وی اظهار داشت: فرهنگ استفاده از بیمه در حوادث غیرمترقبه گسترش نیافته است و مردم تمایلی به پرداخت حق بیمه برای حوادث احتمالی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: برخی واحدهایی روستایی استان به علت به کارگیری از مصالح غیرمقاوم بیشتر در معرض خسارت ناشی از زلزله هستند بنابراین باید فعالیت فرهنگ سازی استفاده از بیمه در روستاها توسعه یابد.
غیاثی افزود: مدیریت بحران اعتبار ویژه ای برای مواقع ضرورت ندارد و دولت در حادثه کرمانشاه تمام توان خود را به کار گرفت بنابراین باید از ظرفیت بیمه ها استفاده شود.
وی اظهار داشت: ضروری است پیشگیری از بحران با بهره گیری از خدمات بیمه در جامعه معرفی شود تا از شدت خسارت به جامعه شهری و به ویژه روستایی جلوگیری شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: باید ضریب نفوذ بیمه افزایش پیدا کند تا آحاد جامعه رغبت لازم برای پرداخت حق بیمه را پیدا کنند.
رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه استان مرکزی نیز گفت: صندوق بیمه، تعاونی است که با دریافت حق بیمه طبق قانون در هنگام بروز حادثه خسارت پرداخت می کند.
«محمد مهربخش» افزود: بیمه برای منازل شهری سه طرح را معرفی کرده است که در طرح اول سرمایه یک میلیارد 500 میلیون ریال با 510 هزار ریال حق بیمه، در طرح دوم با 2 میلیارد و 500 میلیون ریال سرمایه با 850 هزار ریال حق بیمه و در طرح سوم با سه میلیارد ریال سرمایه با یک میلیون 2 هزار ریال حق بیمه پرداخت شود.
وی اظهار داشت: در بخش روستایی نیز سرمایه 800 میلیون ریالی 320 هزار یال حق بیمه دارد و سرمایه یک میلیارد و 500 میلیون ریال 600 هزار ریال سهم بیمه دارد.
رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه استان مرکزی گفت: این میزان بیمه برای حوادثی شامل آتش سوزی، صاعقه، زلزله و انفجار تعریف شده است.
استان مرکزی واقع در قلب ایران با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت به عنوان یکی از قطب های مهم صنعتی و کشاورزی کشور شهرت دارد.
6991/3075
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استعفای ظریف زلزله سرمایه شرکت های بیمه فرهنگ سازی قانون 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استعفای ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟