Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اراک روی گسل قرار دارد و وقوع زلزله، فاجعه ای وحشتناک را در مناطق حاشیه نشین رقم می زند.

محمد حسن آصفری ۱۳ آبانماه در آیین تودیع و معارفه شهردار اراک با اشاره به اقدام دیروز نیروی دریایی سپاه پاسداران در مواجهه با ناو امریکایی، اظهار کرد: این اقدام یکبار دیگر توانمندی بسیار بالای نیروی دریایی را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا جرئت اقدام نظامی علیه ایران اسلامی را نداشته و نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی از توانمندی بازدارنده توسط نیروهای مسلح با پشتیبانی از سوی مردم برخوردار است، گفت: امروز خوشبختانه تکلیف شهرداری اراک روشن شده است، قانون نیز فصل الخطاب است و همه وظیفه داریم که پشتیبان شهردار جدید اراک باشیم تا اقدامات مناسبی برای اراک صورت گیرد.

آصفری تصریح کرد: بارها دیده ام افرادی که مسئولیت ندارند دائما نقد می کنند و ایراد می گیرند، اما نباید توجهی کرد، امروز باید وقت را صرف رفع مشکلات و حل چالش های مردم همچون بیکاری کرد، جوانان مستعد بسیاری در کشور و استان وجود دارند که جویای کار هستند، دانشگاه رفته اند تا آینده ای درخشان داشته باشند ولی بیکارند و باید فکری برای اشتغال آنان کرد.

وی با تاکید بر اینکه اراک قطب صنعت کشور است و نباید بیکار داشته باشیم، گفت: در سال جاری بیش از ۹ بار وزرا به مجلس خواسته شدند تا مشکلات مردم حل شود. امیدواریم در دولت سیزدهم گام هایی را برای حل مشکلات مردم به ویژه بیکاری شاهد باشیم.

آصفری با اشاره به حاشیه نشینی در اراک، اظهار کرد: حدود ۱۳ نقطه حاشیه نشین در اراک وجود دارد و ساکنین این مناطق نقش خود را برای انقلاب ایفا کرده اند، اراک روی گسل است و اگر روزی اتفاقی رقم بخورد مشخص نیست که چه فاجعه وحشتناکی را شاهد باشیم. برخی از کوچه ها حتی برای تردد کوچکترین خودروهای خدمات رسان و آتش نشانی مناسب نیست.

وی افزود: تصمیم بر این شد که بحث مالکیت کوی علی بن ابیطالب(ع) حل شود ولی نیمه تمام باقی مانده است و در این راستا شورای شهر باید مساعدت ویژه داشته باشد تا مشکلات مردم در بحث مسکن و عبور و مرور حل شود.

آصفری با بیان اینکه بخشی از اقدامات لازم برای رفع الودگی شهر اراک تعریف شده است، گفت: یکی از این برنامه ها احداث مترو است و شورا باید فعالیت های لازم را در این حوزه دنبال کند، قطعا به عنوان نماینده مردم در پارلمان ملی حمایت لازم و هماهنگی را برای دیدار با وزرا و مدیران مربوطه خواهیم داشت. امروز هر مسئولی بیشتر به وزرا مراجعه کند و پیگیر باشد، قطعا بیشتر منتفع می شود و اگر شورا و شهرداری برنامه داشته باشند امور را پیگیری می کنیم.

وی ۴۷ درصد آلودگی هوا در اراک را مربوط به خودروها دانست و گفت: در دولت مصوب شد که برای شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر، ایجاد مترو دنبال شود ولی اجرایی نشد و قطعا باید آنرا پیگیری کرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث گردشگری عقب هستیم، در دره گردو اقدامات خوبی انجام شده است اما باید پیشرفت و توسعه بیشتری را دنبال کنیم، افزود: در بحث صنعت معتقدیم که نباید شاخص صنعتی خود را از دست بدهیم، مشکل جدی و کنونی ما مسئله بیکاری است و باید شهرک های صنعتی را توسعه داد و با حفظ استانداردهای زیست محیطی فعالیت صنایع کنونی رشد یابد.

آصفری در خصوص مرمت بازار تاریخی اراک، گفت: دیداری با وزیر میراث فرهنگی جهت ثبت جهانی داشتم و ظاهرا وزارت میراث فرهنگی در صدد ثبت جهانی بازار اراک است.

وی گفت: اراک کارخانجات متعدد و مجموعه های علمی و دانشگاهی زیادی دارد که می توانند با هم افزایی و تشریک مساعی اراک را رشد و توسعه برسانند، در مباحث عمرانی پروژه ها نباید مشمول زمان شود، به عنوان مثال پل سنجان به اثر باستانی تبدیل شده است. مذاکرات بسیاری با مسئولان مرتبط داشته ایم و امیدواریم که هرچه سریعتر تحول جدی را شاهد باشیم، طولانی شدن پروژه ها در استان ضعف به شمار می رود و امیدواریم که پروژه ها به سرعت و در زمان تعریف شده به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اراك حاشيه نشيني شهرداري تهران بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • هشدار آنروا درباره عواقب هرگونه تجاوز صهیونیست‌ها به رفح
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه همه مناطق استان را دربرمی گیرد
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • هشدار فرماندار اهواز به مردم درپی رهاسازی آب سد دز
  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است