Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن آصفری ظهر پنجشنبه در آئین تودیع و معارفه شهردار اراک اظهار کرد: اراک کارخانجات متعدد و مجموعه‌های علمی و دانشگاهی زیادی دارد که می‌توانند با هم افزایی و تشریک مساعی اراک را رشد و توسعه برسانند، در مباحث عمرانی پروژه‌ها نباید مشمول زمان شود، به عنوان مثال پل سنجان به اثر باستانی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مذاکرات بسیاری با مسئولان مرتبط داشته ایم و امیدواریم که هرچه سریع‌تر تحول جدی را شاهد باشیم، طولانی شدن پروژه‌ها در استان ضعف به شمار می‌رود و امیدواریم که پروژه‌ها به سرعت و در زمان تعریف شده به بهره برداری برسد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از اقدامات لازم برای رفع آلودگی شهر اراک تعریف شده است، تصریح کرد: یکی از این برنامه‌ها احداث مترو است و شورا باید فعالیت‌های لازم را در این حوزه دنبال کند، قطعاً به عنوان نماینده مردم در پارلمان ملی حمایت لازم و هماهنگی را برای دیدار با وزرا و مدیران مربوطه خواهیم داشت.

آصفری گفت: امروز هر مسئولی بیشتر به وزرا مراجعه کند و پیگیر باشد، قطعاً بیشتر منتفع می‌شود و اگر شورا و شهرداری برنامه داشته باشند امور را پیگیری می‌کنیم.

۴۷ درصد آلودگی هوا در اراک مربوط به خودروها است

وی بیان کرد: ۴۷ درصد آلودگی هوا در اراک مربوط به خودروها است و در دولت مصوب شد که برای شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر، ایجاد مترو دنبال شود ولی اجرایی نشد و قطعاً باید آن را پیگیری کرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کلانشهر اراک در بحث گردشگری عقب است و در دره گردو اقدامات خوبی انجام شده است اما باید پیشرفت و توسعه بیشتری را دنبال کنیم.

آصفری گفت: در بحث صنعت معتقدیم که نباید شاخص صنعتی خود را از دست بدهیم، مشکل جدی و کنونی ما مسئله بیکاری است و باید شهرک‌های صنعتی را توسعه داد و با حفظ استانداردهای زیست محیطی فعالیت صنایع کنونی رشد یابد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بارها دیده ام افرادی که مسئولیت ندارند دائماً نقد می‌کنند و ایراد می‌گیرند، اما نباید توجهی کرد، امروز باید وقت را صرف رفع مشکلات و حل چالش‌های مردم همچون بیکاری کرد، جوانان مستعد بسیاری در کشور و استان وجود دارند که جویای کار هستند، دانشگاه رفته اند تا آینده‌ای درخشان داشته باشند ولی بیکارند و باید فکری برای اشتغال آنان کرد.

وی گفت: اراک قطب صنعت کشور است و نباید بیکار داشته باشد.

امیدواریم دولت سیزدهم گام‌هایی را برای حل مشکلات مردم بردارد

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال جاری بیش از ۹ بار وزرا به مجلس خواسته شدند تا مشکلات مردم حل شود. امیدواریم در دولت سیزدهم گام‌هایی را برای حل مشکلات مردم به ویژه بیکاری شاهد باشیم.

آصفری اظهار کرد: حدود ۱۳ نقطه حاشیه نشین در اراک وجود دارد و ساکنین این مناطق نقش خود را برای انقلاب ایفا کرده اند.

وی عنوان کرد: اراک روی گسل است و اگر روزی اتفاقی رقم بخورد مشخص نیست که چه فاجعه وحشتناکی را شاهد باشیم. برخی از کوچه‌ها حتی برای تردد کوچک‌ترین خودروهای خدمات رسان و آتش نشانی مناسب نیست.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: تصمیم بر این شد که بحث مالکیت کوی علی بن ابیطالب (ع) حل شود ولی نیمه تمام باقی مانده است و در این راستا شورای شهر باید مساعدت ویژه داشته باشد تا مشکلات مردم در بحث مسکن و عبور و مرور حل شود.

کد خبر 5343894

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدحسن آصفری اراک شهرداری اراک زلزله دولت سیزدهم آلودگی هوای اراک یوم الله 13 آبان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان واکسن کرونا آمار کرونا عکس استانها استانداری سمنان شهرداری قم راهپيمايي 13 آبان سفر استانی استکبار ستیزی لیگ برتر فوتبال ایران خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم اراک مشکلات مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختارهای غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»
 
به گزارش شفقنا؛ روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.
 
به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند
 
وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بارها هم گفتیم یک طرفه نمی توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می شود.
 
برخورد این دولت با بانک ها برخورد جدی و سازنده ای نبوده است
 
آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک ها می شود، ادامه داد:  بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت ها داده می شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک ها این است این منابع در کجا خرج می شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک ها مطلقا برخورد جدی و سازنده ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بارها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک ها نمی رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک ها را به خط خواهم کرد» اما در عمل نشانه ای از این مساله نمی بینیم.
 
وی افزود: عده ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیروهای مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک ها را وارد کار کند.
 
نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
 
وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام های خرد، گفت: بانک ها اصلا عمل نمی کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک ها رد می شود و یا چند ضامن از مردم می خواهند. لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختارهای غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش